Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Suratsız takdirde hem kucakerideki insanın hem de ürkü halinde sineeriye geçmiş giren insanın emanetının tehlikeye atılması kabil bir boyut kavil konusu olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İçeriden dışarı mevsuk itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının berrak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan strüktürlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve mekân kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en oranlı yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Binalarda sınırlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya Yangın Çıkış Kapısı eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yüzının yıldızlı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye işlemleri hızlı bir biçimde strüktürlabilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çkırmızıışan her bir personele kadar tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna için mimarilması gerekmektedir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam hayatını baş alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page